Kaukaa katseltua Ulkosuomalaisen huomioita suomalaisesta menosta ja meiningistä

Maailma on valmis

On se vaan jännää seurata SDP:n kannatuksen nousuja ja laskuja. Ja puolueen kipuilua asian kanssa. Kun kannatus nousi  hetkellisesti hallituksen hölmöilyjen takia, demarit, puheenjohtaja Antti Rinne etunenässä, esiintyivät julkisuudessa rinta rottingilla todistaen kuinka heidän oppositiopolitiikkansa alkaa tuottaa tulosta.

Mutta mutta...... kun tilanne rauhoittui hallituksen saatua kilpailukykysopimuksen läpi ammattiyhdistysliikkeen kanssa, demareiden kannatuksen luisu alkoi. Ja samalla alkoi itku ja hammastenkiristys. Joka todennäköisesti tulee johtamaan puolueen puheenjohtajan vaihtoon seuraavassa puoluekokouksessa. Mikä ei ole suurikaan ihme, sillä ammattiyhdistysjyrä Antti Rinne on osoittautunut tyhjäksi arvaksi puheenjohtajana. Veikkaanpa, että Hakaniemen betonibunkereiden uumenissa ne tyypit, jotka aikanaan ajoivat Rinnettä demareiden puheenjohtajaksi, ovat himppasen pettyneitä. Ei ollut Antista puolueen Jeesukseksi.

Puolueen ongelmat lienevät kuitenkin paljon syvemmällä kuin puheenjohtajassa. Demarit ovat jollain ihmeellisellä tavalla omineet itselleen kunnian pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisesta Suomeen. Siis lähes yksin. Nyt kun maailma, ja suomalainen yhteiskunta on valmis, demareilla ei ole enää oikein mitään mihin tukeutua. Varsinkin kun puolueaktiivit ja -jäsenet alkavat olla yhtä vanhoja kuin itse hyvinvointiyhteiskunta. Eikä kukaan ole vielä keksinyt keinoa millä saada nuoret innostumaan sosiaalidemokratiasta. Ne perkeleet kun menevät mielummin Vihreisiin tai jopa Vasemmistoliittoon....... Onneksi Perussuomalaiset lienee jo nähty ja koettu.

Demarit tulevat todennäköisesti vaihtamaan puheenjohtajansa Lahden puoluekokouksessa helmikuussa. Ja saamaan kannatuksen hetkellisen nousun tällä manööverillä. Uusi puheenjohtaja voi paistatella julkisuudessa nousevien galluplukujen loisteessa. Kunnes arki taas koittaa. Ei taida olla tästä uudestakaan kaverista pelastajaksi. Ei varsinkaan jos politiikan suunta ei muutu.

Tämä demareiden Ihan kaiken vastustaminen kun ei ole politiikkaa. Se on aivan turhaa länkyttämistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat